Грижа след пробиванеУКАЗАНИЯ ЗА ГРИЖА ЗА УШИТЕ СЛЕД ПРОБИВАНЕ:

За най-добри резултати, използвайте само оригинални продукти от серията „Грижа за ушите след пробиване” на STUDEX®.

Измийте добре ръцете си, преди да започнете процедурата.
Нанасяйте гел или лосион поне два пъти на ден между обецата и ухото на предната и задна част на всяко ухо, без да сваляте обеците. Раздвижвайте обецата напред-назад докато нанасяте продукта.
Пазете пробитото место на ушите от: лак за коса, шампоан, сапун и други препарати. След измиване на косата, ушите се изплакват с бистра вода, подсушават се и се нанася продукта от серията „Грижа за ушите след пробиване” на STUDEX®, както е описано по-горе.

Препоръчително е по време на спорт новопробитото ухо да се поддържа сухо, а след приключване, да се третира с гел или лосион на STUDEX®.

Не докосвайте ненужно ушите и обеците си.
Моля, обърнете внимание на рисунката по-долу. Важно е закопчалката винаги да е позиционирана в прореза на иглената част на обецата, така че да е „щракнала”. Нужно е да има поне малко разстояние между обецата и ухото, с цел да се осигури циркулация на въздух. По този начин се ускорява оздравителният период. Обеца, която седи твърде плътно и покрива пробитото място, може да причини инфекция.За последваща грижа за новопробити уши, използвайте само специализираните продукти „Грижа за ушите след пробиване” на STUDEX®.Незначителното подуване и / или зачервяване може да се появи веднага след процедурата по пробиване на ухото - това е нормална реакция на тялото. Това неразположение би трябвало да отмине в рамките на 1-2 часа, при условие че следвате горните инструкции за грижи. Ако се появи неоправдано силна болка, подуване или зачервяване, потърсете незабавно медицинска помощ.